Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szállítás

 

A KISZÁLLÍTÁS 3500 FT FELETT

INGYENES

Vásárlási feltételek

Általános Szerződés Feltételek, adatvédelem

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kereszteny-konyvek.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

 

Jelen webáruház üzemeltetője a Rockforth  Kft.

cégjegyzékszám: 01-09-708592

székhely: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19.

iroda: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19.

 

A Rockforth Kft. a webáruház üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységeket a saját nevében és saját felelőssége alatt végzi.

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 

A termékek mellett feltűntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os Áfa-t!

A kereszteny-konyvek.hu  webáruházban vásárolt termékekről a Rockforth Kft. minden esetben Áfa-s számlát állít ki a vásárló részére!

 

ÁTVÉTELI MÓDOK

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre irodánkban van lehetőség, ilyen esetben kiszállítási díj nincs.

Irodánk címe: Rockforth  Kft. 1024 Budapest, Kis Rókus utca 17-19. 1.em 3.

Irodánk telefonszáma: +36-40-981-211

Irodánk e-mail címe: kranyika@ringnet.hu

Nyitva tartás: H-P 8:30-16.30

 

Házhoz szállítás:

A kereszteny-konyvek.hu webáruház  a megrendelt termékeket a GLS belföldi futárszolgálat igénybe vételével küldi ki, kizárólag Magyarország területére.

Amennyiben egy rendelés munkanapon 12 óráig beérkezik hozzánk, akkor azt lehetőség szerint még aznap, vagy a következő munkanapon feladjuk.

Természetesen a csomag házhoz érkezéséhez még a kiszállítás ideje hozzáadódik, mely általában 1-2 munkanap a távolságtól és a szolgáltatási sebességtől függően.

Amennyiben a rendelés pénteken 12 óra után, hétvégén (szombat, vasárnap) vagy munkaszüneti napon érkezik be, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot.

A házhozszállítás opció kiválasztása esetén az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

A futárszolgálat hétköznapokon munkaidőben szállítja ki a csomagokat. A futárok egy meghatározott útvonalterv szerint közlekednek, ezért a csomagok egyedileg meghatározott időben való kézbesítésére sajnos nincsen lehetőség.

 

Pick-Pack Pont:

A kereszteny-konyvek.hu  internetes üzlet a Lapker Kft. Pick Pack Pont személyes átvételi pont hálózatán keresztül több száz átvételi ponton biztosítja a megrendelt termékek személyes átvételét. 

A Pick Pack Pontra történő kiszállítás - webáruházunkon kívül álló okokból, a Pick Pack Pont rendszer működési elvei miatt - más kiszállítási módoknál hosszabb időt vesz igénybe. Budapesti árushelyekre általában 2-4, Budapesten kívüli árushelyekre általában 4-5 munkanap alatt érkeznek ki a csomagok.

Kérjük, csak abban az esetben válaszd ezt a szállítási módot, amennyiben a fenti feltételek megfelelnek. Amennyiben csomagod hamarabb szeretnéd kézhez kapni, kérjük, válaszd a további kiszállítási módok valamelyikét!

A Pick Pack Pontokon a csomagot kizárólag a címzett veheti át személyazonossága igazolásával vagy egy meghatalmazással rendelkező helyettes átvevő (a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-tól)

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 

A táblázatban szereplő szállítási díjak összegét a megrendelt termékek súlya és mérete illetve a fizetési mód nem befolyásolja!

Házhoz szállítás díja Magyarország területére : 1490 Ft 

Pick Pack Pont-on történő átvétel :  1090 Ft 

Személyes átvétel irodánkban : INGYENES

10.000 Ft felett a szállítási díj minden esetben INGYENES!

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Készpénz személyes átvételi pontunkon.

Utánvét: Házhoz szállítás esetén készpénzben a futárnak,  Pick Pack Pont átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával átvételkor.

Előre utalás: Megrendelése összegét a következő számlaszámra utalhatja:

Név: Rockforth Kft

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 17-19.

Számlavezető bank: CIB Bank

Bankszámlaszám: 10701094-49870608-51100005

 

PayPal fizetés:

A bankkártyával való fizetés a PayPal szerverén keresztül történik erős SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül.
A bankkártyával történő fizetési mód választása után a Vásárló átirányításra kerül a PayPal biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem a Rockforth Kft. sem más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak.

Előre utalás esetén a termék az összeg számlánkra érkezése után válik átvehetővé, illetve ekkor adjuk át a futárszolgálatnak.

JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

 

 Minden termékünk esetében garanciát vállalunk a nálunk vásárolt termékekre. A fogyasztói szerződés a vásárló és a webáruházat üzemeltető cég között jön létre, ezáltal a jótállást is ez a cég vállalja.

Üzemeltető adatai:

Név: Rockforth Kft.

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 17-19.

Adószám: HU 12892082-2-41

Cégj.szám: 01-09-708592

Banksz.szám: 10701094-49870608-51100005

 

Amennyiben a Szolgáltató és az Ügyfél között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ügyfél számára:

  • Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.
  • Békéltető testület. A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.
  • Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.

 

JOGI NYILATKOZAT

 

Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben a lenti feltételekkel maradéktalanul egyetért. Regisztrációja esetén a jelen feltételek Ön által elfogadottnak minősülnek.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt termék  jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalán olvashatja el részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem tudunk felelősséget vállalni, a feltüntetett képek helyenként csak illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból történő panaszokért cégünk nem vállal felelősséget. 

 

Egyéb feltételek

A kereszteny-konyvek.hu ezúton tájékoztatja, hogy az Ön személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Külön rendelkezés hiányában a kereszteny-konyvek.hu  a későbbiekben tájékoztatja Önt újdonságairól és akcióiról. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, pontatlan adatokért felelősséget nem vállalunk! 

Egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, ha ilyen előfordul, kérjük, azt felénk e-maliban szíveskedjenek jelezni.

Szállítási információk

Személyes átvétel a honlapon megjelölt irodában. 

Átvétel 9.00-16.00 óra között lehetséges, előre egyeztetett időpontban. Ez esetben természetesen ingyenesen átveheti megrendelését.

 

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk. (info@kereszteny-konyvek.hu)

 

Átvétel pick pack ponton

Az ország számos városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont üzletben - frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások - Ön személyesen is átveheti az oldalon leadott megrendelését. Az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat. A megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt a kereszteny-konyvek.hu által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át. A vételárat az oldalon online bankkártyás fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzben tudja kiegyenlíteni. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!

 

ADATVÉDELEM

 

Bevezető:

A kereszteny-konyvek.hu  üzemeltetője, a Rockforth Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. A honlap használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a Rockforth Kft. semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza. A Rockforth Kft. adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével járt el:

- 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;

- 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;

- 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;

- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

- A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások;

- Adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

- Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

 

Fogalmak és Értelmezések:

A kereszteny-konyvek.hu elvei az alábbi, az 1992. évi LXIII. törvényben értelmezett alapvető fogalmak használatával készültek:

- Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi-e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

- Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

- Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

- Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

- Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

- Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, illetőleg a végrehajtással adatfeldolgozót bízhat meg. Kötelez_ adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, valamint az adatkezelőt az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg;

- Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

- Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges.

 

A kereszteny-konyvek.hu által gyűjtött adatok:

- Általános adatgyűjtés: a Kodakmedia.hu automatikusan gyűjt anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról.

- Regisztráció: a kereszteny-konyvek.hu kereskedelmi szolgáltatásai regisztráció kitöltése után vehetők igénybe, mely során a következő személyes adatok megadása kötelező: e-mail cím, név, lakcím (város, irányítószám, cím), telefonszám. Rendelés során a regisztrált felhasználók külön szállítási címet adhatnak meg. Lehetséges továbbá cégnév és mobil telefonszám megadása.

 

Az adatok kezelése, feldolgozása és továbbítása:

A Rockforth Kft. kizárólag a kereszteny-konyvek.hu honlap üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg.

 

Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:

- Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag a Rockforth Kft. által elérhetőek, az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.

- A regisztrációs adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják.

 

Az adatok minősége és biztonsága:

A Rockforth Kft. az alábbi lehetőségeket kínálja a vásárlóktól gyűjtött személyes adatok pontosságának és biztonságának fenntartásához:

- A kereszteny-konyvek.hu regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják, frissíthetik a website-on bejelentkezés után a következő hivatkozás alatt elérhető funkció segítségével: személyes adatok megváltoztatása.

- Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok kezelésében a Kodakmedia.hu ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

- A Rockforth Kft. minden szükséges lépést megtesz, annak érdekében, hogy biztosítsák az adatok biztonságát. Az adatokhoz kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.

 

Az érintettek jogai és érvényesítésük:

A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a kereszteny-konyvek.hu-n regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerből.

 

Érvényes: 2015. december 2-től visszavonásig!

 

 

Webáruház készítés